skip to Main Content
Glasaj za najbolje radove radionice kreativnog pisanja

Ovdje imate priliku vidjeti radove polaznica i polaznika radionice krativnog pisanja i glasati za najbolji rad klikom na srce. Autore/ice triju radova s najviše glasova nagradit ćemo te upoznati s hrvatskim izdavačima i urednicima!

Na radionici kreativnog pisanja sudjelovali su mladi od 15 do 25 godina koji imaju afiniteta prema pisanju te koji uz vodstvo mentorice žele razviti svoj osobni i prepoznatljiv stil. Pod vodstvom redateljice i scenaristice Marine Tetarić Prusec sudionici su na radionici radili na svim formama i oblicima s posebnim naglaskom na kreativnom pisanju za film i vizualne medije!

Na radionicama su razvijali i ovladavali tehnikom kreativnog pisanja te radili na razvoju vlastitog djela. Nakon usavršavanja na individualnim konzultacijama s mentoricom, radovi su spremni za čitanje i glasanje.

Voditeljica radionice je hrvatska redateljica i scenaristica Marina Tetarić Prusec. Diplomirala je filmsku i televizijsku režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu pod mentorstvom Dušana Vukotića. Kao redateljica i scenaristica više je godina radila autorske filmove u produkciji HRT-a. Dobitnica je brojnih međunarodnih i domaćih priznanja, a njeni su scenariji za igrane filmove u vrhu filmskih festivala u SAD-u, Rusiji i Indiji. Posljednjih godina Marina Tetarić Prusec radi u nezavisnim produkcijama.Glasajte za najbolji rad radionice kreativnog pisanja!

Pogledajte sve radove i podržite naše mlade književnike, tekstopisce i scenariste.