skip to Main Content
Iz doma na svoje

Kontakt:

Jednogodišnji program „ALT ESC“ mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi pruža edukaciju „Digitalni marketing“.

Projekt financira: Zaklada „Hrvatska za djecu“

Trajanje programa:
1.12.2022. – 30.11.2023.

AltEsc

Otvorena medijska grupacija (OMG) provodi projekt AltEsc koji je nastao kao ekstenzija programa „Iz doma na svoje“, a provodi se već više od 10 godina i olakšava mladima iz alternativne skrb (domova za djecu) ulazak na tržište rada.

Projekt financira Zaklada „Hrvatska za djecu“, a predviđeno trajanje projekta jest 12 mjeseci (1.12.2022. – 30.11.2023.).

Tim projektom želi se napraviti iskorak i omogućiti zainteresiranim mladim osobama bez odgovarajuće roditeljske skrbi da se dodatno obrazuju i tako povećaju svoje šanse za zapošljavanje. Shodno tome glavna aktivnost projekta jest provedba edukacije „Digitalni marketing“ u okviru certificiranog programa koji traje četiri mjeseca, a na kojem će mladi steći dodatna atraktivna znanja koja će im biti od velike koristi.

EDUKACIJA 'DIGITALNI MARKETING'

Digitalni marketing kao područje rada mladima je blisko jer imaju osobnog iskustva s korištenjem društvenih mreža te može biti dugotrajno motivirajuće i zanimljivo.

Predviđeni početak edukacije „Digitalni marketing“ je 28.03.2023. Predavanja će se održavati utorkom i četvrtkom u trajanju od 4 školska sata od 17:30 do 21 sat. Polaznici će također imati priliku za individualno vođen rad u dogovoru s predavačem.

Ovim putem Vas pozivamo da se prijavite ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na sljedećem linku: https://forms.gle/i6DjepdZNqPKuCa96