skip to Main Content
Glasaj za najbolje radove slikarske radionice

Ovdje imate priliku vidjeti radove polaznica likovne radionice i glasati za vama najbolji rad klikom na srce. Autorice triju radova s najviše glasova nagradit ćemo te upoznati s hrvatskim galeristima!

Izložbu svih radova uskoro ćete moći vidjeti i uživo u Bookari (Maksimirska cesta 39, Zagreb).

Likovne radionice europskog projekta Art(ve)šeraj  odvijale su se tijekom rujna i listopada, a na njima su sudjelovali mladi između 15 i 25 godina koji imaju afiniteta prema slikanju te koji su uz vodstvo mentora radili na razvoju osobnog stila slikanja.

Polaznice su na početku ciklusa svladavali tehnike crtanja i slikanja s naglaskom na kompoziciju i odnose boja. U drugom dijelu ciklusa radile su na vlastitim radovima. Radove su usavršavale na individualnim konzultacijama s mentorom.

Voditelj radionice je Vladimir Vrljić Ankin, suvremeni hrvatski likovni umjetnik koji iza sebe ima više od 60 samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu, a posljednjih 13 godina vodi likovne radionice za djecu, omladinu i starije. Od 1980. godine član je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, a od 1991. godine član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika. U izdanju Matice hrvatske 1999. godine objavljena je monografija o njegovom životu i umjetničkom radu.

 Pogledajte sve radove i podržite naše mlade