skip to Main Content
Poziv na online sastanak OCD-a priobalne Hrvatske projekta Definirajmo budućnost EU

Dragi, drage,

do sada ste čuli za Konferenciju o budućnosti Europe. O.M.G. organizira online sastanke predstavnika/ca udruga i ostalog neorganiziranog građanstva vezanih uz teme Konferencije u skladu s izborom petnaestak regionalnih udruga koje su se sastale u lipnju. Planiramo sakupiti sto osoba na jednom virtualnom sastanku za priobalnu hrvatsku 10. prosinca od 11 do 14 sati.

Na sastanku ćemo podijeljeni u grupe raspravljati o sljedećim temama:

  • Važnost, održivost i uloga civilnog društva u razvoju zajednice na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i EU razini – kakva podrška je potrebna civilnom društvu (uključuje: sudioničko upravljanje, nedostatak modela i sustava vrednovanja koji se bave boljitkom i društvenim doprinosom, osiguravanje kontinuiteta podrške za djelovanje OCD-a)
  • Održivost socijalnih usluga koje pružaju OCD-i i općenit manjak socijalnih usluga potrebnih u krizi
  • Obrazovanje i građanski odgoj (uključuje zelene teme i volontiranje, potrebu ranog obrazovanja)

Naš sastanak će biti u realnom vremenu dostupan na platformi Konferencije https://futureu.europa.eu/meetings. kako bi se i naš glas čuo na razini Europske unije.

Možete se registrirati za sudjelovanje na linku: https://forms.gle/fjijuxLpmq8bUrty7

Ispunite prijavnicu i ne zaboravite napisati točnu poštansku adresu da vam možemo dostaviti bon za okrjepu tijekom trosatnog sastanka.

Vaš doprinos je važan, a lijepo je upoznati nove osobe i prikupiti ideje, pa makar i virtualno.