skip to Main Content
Poziv na radionicu Upravljanje kriznim situacijama

Članovi Kino kluba Sisak vas pozivaju na radionicu Mapiranje potreba i resursa zajednice za upravljanje kriznim situacijama koja se provodi
u okviru projekta UP.04.2.1.11.0441 pod nazivom “Važni i snažni” koji
je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Projekt provodimo kao
partner zajedno s voditeljem projekta Otvorenom medijskom grupacijom i partnerom Judita.
Ciklus radionica usmjerenih na povećanje kompetencija za upravljanje kriznim situacijama. Tijekom radionica sudionici će imati jedinstvenu priliku sudjelovati i sukreirati:
● Mapu potreba i raspoloživih resursa za upravljanje kriznim situacijama
● Identificirati dodatne potrebe na osnovu naučenih lekcija nakon potresa u SMŽ
● Izraditi operativni plan unapređenja sustava, s posebnim naglaskom na ulogu organizacija civilnog društva i neformalnih grupa
Voditeljica radionica je Diana Topčić-Rosenberg, mr. javne uprave sa Sveučilišta Harvard. Diana je bila sudionica upravljanja kriznim situacijama u RH i BIH tijekom domovinskog rata, a svoje iskustvo upravljanja kriznim situacijama je imala priliku pokazati i nakon katastrofalnog potresa u Salvadoru.

Datumi održavanja:
1. 24.-25.02.2022.,
2. 02.-03.03.2022.,
3. 21.03.2022. i 25.03.2022.

Mjesto održavanja: Sisak, CIKS (Ul. Stjepana i Antuna Radića 20)

Radionice su namijenjene osobama koje po svojoj funkciji sudjeluju u kriznim intervencijama, predstavnicima organizacija civilnog društva, neformalnih grupa i civilne zaštite Grada Siska.
Sudjelovanje je besplatno, a prijave traju do 21. veljače. Prijavljujete se za cijeli ciklus, a broj mjesta je ograničen. Svi sudionici će po završetku ciklusa dobiti potvrdu o sudjelovanju.